Billede

Kan du lide at danse?

Uanset om du er ung eller gammel, nybegynder eller professionel er der altid en plads i foreningen "Folkedans". Her får du muligheden for at opleve de gamle danse, som er gået i arv helt tilbage fra bondesamfundet.

Folkedans er ikke bare en dans. Det er idræt og motion for alle aldre, det er et stærkt fællesskab med andre mennesker og en af livets store glæder! Der er hold til alle aldersgrupper. Særligt vores ældre seniorer anvender folkedans som bindeleddet til det sociale fællesskab og vedligeholdelse af deres fysiske aktivitet. Har du lyst til at vide mere? Så læs andres meninger nederst på siden eller klik på linket nedenfor.

Hvad medlemmer synes om foreningen Folkedans

Gitte Hansen, 71 år

Billede

Jeg startede i foreningen Folkedans snart 4 år tilbage. Egentlig var det mine børnebørn som kom med opfordringen. Jeg var lidt skeptisk i starten, om det overhovedet var noget jeg kunne lide. Men allerede første dag til danseundervisningen blev jeg taget godt imod. Folkedans fungerer også super godt som supplement til min motion. Så hvis du er en ældre herre/ dame og søger nye oplevelser og venner for livet - så prøv at deltage i folkedans.

Hans (84 år) og Gertrud (79 år) Birkelund Andersen

Billede

Vi har været ellevilde med at komme til folkedans, lige siden vores tilmelding. Det har givet os helt ny energi på livet. Vi har længe søgt efter en fritidsbeskætigelse, hvor vi både kunne have det sjovt, men også få lidt motion ved siden. Og til folkedans blev alle vores forventninger imødekommet. Ligeså meget som det er dansen, er det også de mennesker man mødes med.